Aktiviteter i höst

Publicerades den av

Nu drar vi oss mot sensommar och höst, festivalerna är över på de flesta håll och många är tillbaka på arbetet igen. Men misströsta inte, vi på Räddningstjänsten kommer att delta i ett flertal evenemang i våra medlemskommuner under kommande månader, se nedan var ni kan träffa oss!

September:

2017-09-07: Seniordagen i Karlshamn – Kom till Bellevueparken och prata säkerhet på äldre dagar, få matnyttig information och småprata med personal från Räddningstjänsten.

2017-09-10: Svängstadagen – Träffa personal från Räddningstjänstens styrka i Svängsta och prata säkerhet för hela familjen.

2017-09-30: Skördedag i Olofström – Träffa personal från Räddningstjänstens styrka i Olofström och prata säkerhet för hela familjen.

Oktober:

2017-10-07: Kulturnatten i Karlshamn – Personal från Räddningstjänsten kommer att finnas på stan.

2017-10-14: Seniormässa i Olofström – Kom till Folkets Hus och prata säkerhet på äldre dagar, få matnyttig information och småprata med personal från Räddningstjänstens styrka i Olofström.

 

Håll även utkik efter oss på sociala medier där vi löpande uppdaterar från verksamheten och med bra information om vad man bör tänka lite extra på i sin vardag.